Life.panorama.am-ը գրում է.
Ամերիկյան գիտնականները հայտարարում են, որ շոկոլադում մեծ քանակությամբ վտանգավոր նյութ կա, որը կարող է մարդու օրգանիզմի վրա ազդել ճիշտ այնպես, ինչպես ազդում է մարիխուանան:
Գաղտնիք չէ, որ շոկոլադի գլխավոր բաղադրիչը կակաոն է, որ վանդանամիդ է պարունակում:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/12/10/chocalate/421365
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



