Բաղադրությունը՝

Խմորի համար

Ալյուր -900 գր
Կարագ-300 գր
Տաք ջուր-1 բաժակ
Աղ-1 թեյի գդալ
Փխրեցուցիչ-10 գր

Միջուկի համար

Միս (ցանկացած)-1 կգ
Սոխ-2-3 հատ
Քաղցր պղպեղ-1 հատ
Պղպեղ չիլի-1 հատ
Ձու-3 հատ
Զեյթուն (առանց կորիզ)-150 գր
Աղ
Սև պղպեղ,
Կարմիր պղպեղ
Բուսայուղ տապակելու համար
2 ձվի դեղնուց

Պատրաստման եղանակը

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել