ashnany-ev-dzmrany-h-u51894-1Aadmag.am-ը գրում է.

Աշունը մոտենում է ավարտին, և շուտով կսկսվի ձմեռը: Տաքանալու և միաժամանակ հաճելին ըմբոշխնելու գիտակները խորհուրդ են տալիս խնձորի տաք հյութ ըմպել:

Այս ըմպելիքի պատրաստումը շատ հեշտ է և արագ: Հենց օրերը ցրտում են` ամերիկացիներն այս հյութն են սկսում խմել:

Խնձորի` համեմունքախառն տաք հյութ (6 անձի համար) Բաղադրիչները – 1 լիտր խնձորի հյութ – 250 գրամ ջուր, կես կիտրոնի հյութ 1, 5 թեյի գդալ դարչին, մեկ հատ կտրատված կոճապղպեղ (իմբիր) բադյանի (աստղային անիս) 6 աստղիկ

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել