Բաղադրիչներ
- կրեկեր - 20 հատ
- ավոկադո - 1 հատ
- հյութ կիտրոնի - 2ճ/գդ
- լոլիկ չերրի - 10 հատ
- աղ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Մաքրում ենք ավոկադոն, հանում կորիզը, կտրատում ենք և դնում բլենդերի մեջ: Վրան ավելացնում ենք կիտրոնի հյութն ու աղը և մանրացնում:
Կտրում ենք լոլիկները երկու մասի:
Խոհարարական պարկի միջոցով կրեկերների վրա դնում ենք ավոկադոյի պյուրեն, վրան զարդարում լոլիկի կեսով ու շարում ափսեի մեջ:
- Ապա պատրաստի խորտիկները մատուցում ենք տոնական սեղանին:

Այս հրաշալի ամանորյա խորտիկները շատ համեղ են և շատ արագ են պատրաստվում: Զարմացրեք Ձեր հյուրերին այս օրիգինալ խորտիկներով:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%AF%D6%80%D5%A5%D5%AF%D5%A5%D6%80%D5%B8%D5%BE-%D5%AD%D5%B8%D6%80%D5%BF%D5%AB%D5%AF%D5%B6%D5%A5%D6%80/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



