Հաց, պանիր, առավոտ… Միանգամից նախաճաշի համար սենդվիչ ես պատկերացնում:
Ձեզ ենք առաջարկում մոտենալ դրան ստեղծագործաբար, և պատրաստել ոչ սովորական ուտեստ:
Բաղադրատոմս
Բաղադրիչներ
Հաց (սպիտակ, տոստի համար նախատեսված) – 6 հատ
Հալչած պանիր (շերտեր) – 6 հատ
Ձու – 2 հատ
Վարսակի փաթիլներ (хлопя овсяные) – 1 բաժակ
Աղ՝ ըստ համի
Բուսայուղ (տապակելու համար)
1 Վերցնում ենք տոստի համար նախատեսված հացը:
2 Կտրում ենք հացի եզրերը, հետո հացի կտորը գրտնակում ենք:
3 Վրան պանիր ենք դնում:
4 Մի ափսեի մեջ ձուն ենք հարում, իսկ մյուսի մեջ լցնում ենք վարսակի փաթիլները:
5 Հացով և պանրով ռուլենտ ենք պատրաստում, թաթախում ենք այն սկզբում ձվի, հետո վարսակի փաթիլների մեջ ու տապակում ենք բուսայուղի մեջ բոլոր կողմերից:
Մեր համեղ և տաք նախաճաշը պատրաստ է:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել









