Բաղադրիչներ

  • ժելատին - 10գր
  • շաքարավազ - 150գր
  • շոկոլադ սև - 100գր
  • կակաո - 40գր

Պատրաստման եղանակ

  1. Լցնում ենք ժելատինն ամանի մեջ, վրան ավելացնում ենք ջուրը (այնքան, որ ծածկի ժելատինը) և թողնում 20 րոպե, ապա ավելացնում ենք շաքարավազը և դնում ենք ամանը թույլ կրակի վրա մինչև շաքարավազի հալչելը (չենք հասցնում եռման աստիճանի):

shokolade-zefir-2

Քաղցրի սիրահարները կարող են շոկոլադե զեֆիրի բաղադրատոմսի մեջ ավելացնել 100գր մեղր` հարելով այն մյուս բաղադրիչների հետ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել