Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Աղցան «Կոն»

Բաղադրամասեր՝

200 գրամ հավի ֆիլե

1 հատ գազար

2 հատ ձու

100 գրամ շամպինիոն

100 գրամ պանիր

200 գրամ գետնանուշ

Մայոնեզ

Աղ

Բուսայուղ

Պատրաստման եղանակ՝

Հավի կրծքամիսը տապակել, միանգամից լցնել մատուցվող ամանի մեջ՝ վրան մայոնեզ։ Լցնել կոնի տեսքով։

Մարինացված սունկը, գազարը, պանիրը, ձուն շերտերով շարել՝ կրկին կոնի տեսքով։

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել