Բաղադրիչներ
- հաց սպիտակ - 5-6 շերտ
- բեկոն - 6 շերտ
- սոխ կանաչ - 2 ճ/գդ (կտրատված)
- պանիր հալված - 100գր
- կարագ - 2 ճ/գդ
Պատրաստման եղանակ
- Տապակում ենք հացի շերտերը կարագի մեջ երկու կողմից, հանում ենք և դնում անձեռոցիկի վրա (որպեսզի յուղը քաշվի):

- Նույն կարագի մեջ տապակում ենք կանաչ սոխը:

- Ապա չոր տապակի մեջ տապակում ենք երկար շերտերով կտրատված բեկոնը 2-3 րոպե:

- Տապակած հացի շերտերի վրա քսում ենք հալած պանիրը, վրան դնում տապակած կանաչ սոխն ու բեկոնը և անցնում համտեսելուն:

Բեկոնով տաք բուտերբրոդը լավ տարբերակ է նախաճաշի համար, այն կարելի է համադրել՝ ձվածեղի հետ ամբողջական, սննդարար նախաճաշ ստանալու համար:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.cooks.am/%D5%A2%D5%A5%D5%AF%D5%B8%D5%B6%D5%B8%D5%BE-%D5%BF%D5%A1%D6%84-%D5%A2%D5%B8%D6%82%D5%BF%D5%A5%D6%80%D5%A2%D6%80%D5%B8%D5%A4/
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



