Life.panorama.am-ը գրում է.
1. Երկար պահպանվող կաթնամթերք
Մենք օգտագործում ենք պաստերիզացված կաթ, որը սառնարանում բաց վիճակում կարող է երկար ժամանակ պահպանվել: Մասնագետները պնդում են, որ կաթը, որը պահպանվում է 2 շաբաթից ավելի, կյանքի հետ դեռ համատեղելի է, իսկ եթե ավելի երկար է պահպանվում, նշանակում է, որ մթերքի փաթեթում առկա են հակաբիոտիկներ:
2. Ձմերուկ
Նախկինում ձմերուկը շուկայում հայտնվում էին օգոստոսի վերջից ոչ շուտ: Այժմ դրանք հասանելի են ողջ տարին, իսկ թունավորումների քանակն աճում է ուղիղ համեմատականությամբ այն բանի, որ անհասկացող սպառողներն իրենց հույս են տալիս չթունավորվել հունվարին քիմիայով աճեցված ձմերուկներից:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/10/26/food/401834
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



