5 թունավոր մթերքներ, որոնք հաճախ ենք օգտագործումLife.panorama.am-ը գրում է.

1. Երկար պահպանվող կաթնամթերք
Մենք օգտագործում ենք պաստերիզացված կաթ, որը սառնարանում բաց վիճակում կարող է երկար ժամանակ պահպանվել: Մասնագետները պնդում են, որ կաթը, որը պահպանվում է 2 շաբաթից ավելի, կյանքի հետ դեռ համատեղելի է, իսկ եթե ավելի երկար է պահպանվում, նշանակում է, որ մթերքի փաթեթում առկա են հակաբիոտիկներ:

2. Ձմերուկ
Նախկինում ձմերուկը շուկայում հայտնվում էին օգոստոսի վերջից ոչ շուտ: Այժմ դրանք հասանելի են ողջ տարին, իսկ թունավորումների քանակն աճում է ուղիղ համեմատականությամբ այն բանի, որ անհասկացող սպառողներն իրենց հույս են տալիս չթունավորվել հունվարին քիմիայով աճեցված ձմերուկներից:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել