Բաղադրությունը՝

Ալյուր-225 գր
Կարագ-115 գր
Շաքարավազ-250 գր
Կաթնաշոռ-200 գր
Փխրեցուցիչ-0,5 թեյի գդալ
Ձու-3 հատ
Տանձ-2-3 հատ
Վանիլ-ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը՝

1. հալեցված կարագը հարել շաքարավազի հետ
2. ավելացնել կաթնաշոռ և խառնել մինչև ստացվի միասեռ զանգված
3. ավելացնել վանիլ
4. ավելացնել ձվերը և լավ հարել
5. լցնել ալյուրը և փխրեցուցիչը, խառնել և պատրաստել խմոր
6. ջեռոցի ձևամանի հատակը պատել կարագով և ալյուրով
7. տեղադրել խմորը
8. կտրատել տանձը օղակաձև և տեղադրել խմորի մեջ
9. եփել ջեռոցում մոտավորապես 1 ժամ 170 աստիճանի տակ։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել