Բաղադրիչներ` 
չորս ձու
կես բաժակ շաքարավազ
մեկ թեյի գդալ աղ
կես թեյի գդալ սոդա՝ լուծված քացախի մեջ
մեկ բաժակ ալյուր
չորս-հինգ հատ խնձոր
Պատրաստման եղանակը`
Մանր կտրատել խնձորը, թավայի վրա ձեթ քսել, լցնել խնձորները և հավասար տարածել: Խմորի համար չորս ձուն խառնում ենք շաքարավազի և աղի հետ, լցնում ենք քացախով սոդան, ավելացնում ենք ալյուրը և խառնում ենք: Խմորն ավելացնում ենք խնձորով թավայի վրա: Թխում ենք երեսում աստիճանում: 
Բարի ախորժակ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել