Ամռան հաճելի թարմությունն ավելի շատ զգալու համար հարկավոր է հաճախ պատրաստել նոր, թարմ կաղամբով աղցան:
Կաղամբն ու լոլիկը կտրատել, ավելացնել ըստ ճաշակի համեմունքներն ու բուսայուղը, վերջում կտրատած ձուն, և մեր աղցանը պատրաստ է:

ԲԱՂԱԴՐՈՒԹՅՈՒՆ՝

նոր թարմ կաղամբի գլուխ (մոտ 300գ)
լոլիկ՝ 300 գ.
բուսայուղ՝ 2 ճգ
կանաչի՝ ըստ ճաշակի
աղ
ձու

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել