Կաղամբը բարակ շերտատել, աղ անել, թեթևակի տրորել, ավելացնել բարակ շերտատած կարմիր պղպեղը, կիսաշրջանակների կտրտած վարունգը: Սոուս պատրաստելու համար թասի մեջ խառնել սոյայի սոուսը, խնձորի քացախը, 1 ճաշի գդալ ջուրը, կիտրոնի հյութը, շագանակագույն շաքարավազը, աղ, սև պղպեղ անել, լավ հարել, ավելացնել ճզմած սխտորն ու ձիթայուղը, հարել, լցնել աղցանի վրա, խառնել, ծածկել, 1 ժամով դնել սառնարանը: Քունջութը բովել, մի քիչ սառեցնել, թեթևակի տրորել, շաղ տալ աղցանի վրա մատուցել:
Ձեզ անհրաժեշտ են հետևյալ բաղադրիչները՝
վարունգ՝ 100 գրամ
կարմիր պղպեղ՝ 1 հատ
կաղամբ՝ 150 գրամ
ձեթ՝ 2 ճաշի գդալ
սխտոր՝ 1 պճեղ
սոյայի սոուս՝ 4 ճաշի գդալ
քացախ՝ 1 ճաշի գդալ
ջուր՝ 1 ճաշի գդալ
կիտրոնի հյութ՝ 2 ճաշի գդալ
շագանակագույն շաքարավազ՝ 1 թեյի գդալ
քունջութի սերմեր՝ 2 ճաշի գդալ
աղ
սև պղպեղ։
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/760814394047369/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել