Կաթնաշոռով դեսերտ
Բաղադրությունը`
500 գրամ կաթնաշոռ
300 գրամ թթվասեր
4 ճաշի գդալ շաքարավազ
30 գրամ դոնդող (ժելատին)
Ցանկացած սեզոնային միրգ
Պատրաստման եղանակը`
Թթվասերը խառնել 2 ճ.գ. շաքարավազի հետ, կաթնաշոռը խառնել 2 ճ.գ. շաքարավազի հետ, այնուհետև կաթնաշոռն ու թթվասերը խառնել։ Դոնդողը պատրաստել տուփի վրա ցուցված եղանակով, ավելացնել կաթնաշոռի և թթվասերի խառնուրդին, լցնել համապատասխան տարայի մեջ և դնել սառնարանը։
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/pb.254195044709309.-2207520000.1434607716./750198121775663/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել