Կաթնաշոռով դեսերտ

Բաղադրությունը`

500 գրամ կաթնաշոռ
300 գրամ թթվասեր
4 ճաշի գդալ շաքարավազ
30 գրամ դոնդող (ժելատին)
Ցանկացած սեզոնային միրգ

Պատրաստման եղանակը`

Թթվասերը խառնել 2 ճ.գ. շաքարավազի հետ, կաթնաշոռը խառնել 2 ճ.գ. շաքարավազի հետ, այնուհետև կաթնաշոռն ու թթվասերը խառնել։ Դոնդողը պատրաստել տուփի վրա ցուցված եղանակով, ավելացնել կաթնաշոռի և թթվասերի խառնուրդին, լցնել համապատասխան տարայի մեջ և դնել սառնարանը։

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել