Բաղադրությունը`

Հավ 300 գրամ
Հաց 200 գրամ
Պանիր 150 գրամ
Հազարի տերևներ 1 փունջ
Լոլիկ 1 կգ
Սխտոր 3 պճեղ
Ձեթ
Մայոնեզ
Աղ

Պատրաստման եղանակը`

Խառնել 2 գդալ բուսական յուղ ու ծեծած սխտոր: Թողնել 10-15 րոպե: Հազարը կտրատել կամ ձեռքով պոկել: Լոլիկը կիսել: Պանիրը քերել քերիչով: Հավի փափկամիսը կտորների բաժանել: Տապակել քիչ բուսական յուղի մեջ, աղ ցանել: Սպիտակ հացը խորանարդիկների բաժանել: Թավայի մեջ լցնել բուսական յուղն ու սխտորը, շարել կտրատած հացը, խառնել, որպեսզի յուղը ներծծվի հացի մեջ, աղ ցանել: Տապակել միջին կրակի վրա մինչ ամբողջությամբ պատրաստ լինի, անընդհատ խառնել: խառնել հավի միսը, լոլիկը, հազարը, պանիրը, խառնել, մայոնեզ լցնել: Մատուցելիս ավելացնել չորահացերը:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել