Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրամասեր՝
250 գրամ ալյուր
100 գրամ կարտոֆիլ
2 հատ ձու
40 գրամ շաքարավազ
60 մլ ջուր
1 ճաշի գդալ չոր կաթ
Աղ
20 գրամ սերուցքային կարագ
1 թեյի գդալ դրոժ
1 հատ դեղնուց
65 մլ կաթ
բուսայուղ
Պատրաստման եղանակ՝
Կարտոֆիլը մաքրել, խաշել։

Դեղնուցը, կաթը, շաքարը, ալյուրը հարել։

Դնել կրակին, երբ խտանա վերցնել, ծածկել ու դնել սառնարան։
Կարտոֆիլը մանրացնել։

Ամանի մեջ լցնել եռացած ջուրը և դրոժը, թողնել 5 րոպե։

Ավելացնել մյուս ձուն, այլուրը, կարտոֆիլի պյուրեն, շաքարի, մնացած մասը, աղ, կարագը, չոր կաթը։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել