Բաղադրությունը`
2 հատ սմբուկ
150 գրամ ապխտած միս
300 գրամ լոլիկ
150 գրամ գազար
Աղ
Բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը`
Սմբուկը հորիզոնական կտրել 3-5 մմ հաստությամբ, 30 ր. թողնել աղաջրի մեջ, այնուհետև հանել և լվանալ։ Լոլիկները մանր կտրտել, գազարն անցկացնել քերիչով, ապխտած միսը նույնպես կտրտել։ Գազարը տապակել բուսայուղի մեջ, ավելացնել լոլիկը, աղ և թեթևակի տապակել։ Սմբուկները նույնպես տապակել բուսայուղի մեջ, դնել անձեռոցիկի վրա, որպեսզի յուղը լավ քամվի։ Սմբուկների վրա գդալով լցնել գազարի և լոլիկի խառնուրդը, այնուհետև ապխտած միսը և ռուլետի նման փաթաթել։
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/743730105755798/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել