Բաղադրությունը`

400մլ խտացրած կաթ
500 մլ սերուցք (33%)
50 մլ ելակի սոուս
100 գրամ ելակ

Պատրաստման եղանակը`

1.Հարիչով հարել սերուցքը:Հենց այն սկսիպնդանալ ավելացնել խտացրած կաթը:
2.Ելակը լվանալ և մանր կտրատե,ավելացնել սերուցքին:Այնտեղ լցնել նաև ելակի սոուսը:Լավ խառնել: 
3.Ստացված զանգվածւ լցնել պաղպաղակի համար նախատեսված կաղապարիների մեջ:
4.Դնել սառցեխցիկում մոտ 1 ժամ:
5, Հանել սառնարանից և վայելել

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել