Բաղադրությունը`
400մլ խտացրած կաթ
500 մլ սերուցք (33%)
50 մլ ելակի սոուս
100 գրամ ելակ
Պատրաստման եղանակը`
1.Հարիչով հարել սերուցքը:Հենց այն սկսիպնդանալ ավելացնել խտացրած կաթը:
2.Ելակը լվանալ և մանր կտրատե,ավելացնել սերուցքին:Այնտեղ լցնել նաև ելակի սոուսը:Լավ խառնել:
3.Ստացված զանգվածւ լցնել պաղպաղակի համար նախատեսված կաղապարիների մեջ:
4.Դնել սառցեխցիկում մոտ 1 ժամ:
5, Հանել սառնարանից և վայելել
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/741811902614285/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել