Mediamonitor.am-ը գրում է.
Բոննա համալսարանի գիտնականները տեղեկացրել են նիհարելու նոր արդյունավետ պրեպարատի մասին:
Նրա առանձնահատկությունն այն է, որ այն նպաստում է օրգանիզմում օգտակար գորշ ճարպի արտադրմանը և վնասակար սպիտակ ճարպի նվազմանը: Հենց սրանով է այն տարբերվում մնացած նմանատիպ միջոցներից: Այդ մասին հաղորդում է Megamedportal.ru-ն:
Գորշ ճարպն այրում է կալորիաները` ի տարբերություն սպիտակ ճարպի, որն այն պահպանում է: Նախկինում կարծում էին, որ գորշ ճարպ կա նորածինների օրգանիզմում և սպառվում է դեռ մանուկ հասակում: Սակայն, հետագայում պարզվել է, որ ոչ մեծ քանակությամբ գորշ ճարպային հյուսվածք կա նաև մեծահասակների մոտ:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել