Բաղադրությունը`

2 բաժակ սոյայի կամ նուշի կաթ
3/4 թ.գ. վանիլի էքստրակտ
2 բաժակ սառեցված ելակ կամ խառը հատապտուղներ՝ ըստ ցանկության
3 բաժակ վանիլային յոգուրտ
2 ճ.գ. կիտրոնի հյութ
6 հատ ելակ՝ զարդարելու համար

Պատրաստման եղանակը`

Բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով, լցնել բաժակների մեջ և զարդարել ելակներով:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել