Բաղադրությունը`
2 բաժակ սոյայի կամ նուշի կաթ
3/4 թ.գ. վանիլի էքստրակտ
2 բաժակ սառեցված ելակ կամ խառը հատապտուղներ՝ ըստ ցանկության
3 բաժակ վանիլային յոգուրտ
2 ճ.գ. կիտրոնի հյութ
6 հատ ելակ՝ զարդարելու համար
Պատրաստման եղանակը`
Բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով, լցնել բաժակների մեջ և զարդարել ելակներով:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/740135682781907/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել