Բաղադրությունը`

150 գր ամ թխվածքաբլիթ (պեչենի)
100 գրամ կարագ
1 բաժակ ժելատին
650 գրամ դեղձ
100 գրամ շաքարավազ
450 գրամ յոգուրտ
250 գրամ թանձր սերուցք
1 կիտրոնի հյութ և կեղև

Պատրաստման եղանակը՝

1.Ֆորմայի վրա թղթով փակելուց հետո մանրացնել թխվածքաբլիթները՝ միացնելով կարագին և սառեցնել: 
2.Ժելատինը թրջել՝ թողնելով 40 րոպե:
3.Դեղձը հարել շաքարավազով և մի մասն էլ թողնել ձևավորելու համար: Լցնել ժելատին, խառնել և դնել ¾ մասը սառեցված կորժի վրա: Սառեցնել:
4.Միավորել յոգուրտը կիտորնի հյութի, կեղևի և 2 ճ. գդալ շաքարավազի հետ, ավելացնել ժելատին և հարած սերուցք: Դնել կորժի և ժելեի վրա:
5.Լցնել վրայից մնացած ժելեն և սառեցնել 3 ժամ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել