Բաղադրությունը`
6 ձվի սպիտակուց
2 բ. շաքարավազ
100 գ հալեցրած շոկոլադ
Պատրաստման եղանակը`
Առանձին հարել սպիտակուցն այնքան, մինչև պնդանա, քիչ-քիչ ավելացնել շաքարավազը, լավ հարել, մինչև պնդանա, ավելացնել հալեցրած շոկոլադը, հարել:
Ջեռոցի տապակի մեջ յուղաթուղթ դնել, գդալով դնել պատրաստված խառնուրդը և մոտ 50 րոպե թխել նախապես 50 աստիճան տաքացված ջեռոցում:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/736318573163618/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել