Բաղադրությունը`
2 տուփ անյուղ կաթնաշոռ
1 հատ ձու
2 ճաշի գդալ այլուր
6 հատ բանան (կտրած)
Պատրաստման եղանակը`
Կաթնաշոռն անցկացնել մաղով, խառնել ձվի և այլուրի հետ, մանրակրկիտ խառնել: Բանանը ճզմել, պյուրե պատրաստել և ավելացնել կաթնաշոռի զանգվածին: Լցնել թխելու կաղապարի մեջ: Թխել 180 °C-ի տակ մինչև կարմրելը: Հանել ջեռոցից, վրան կտրտած բանաններ շարել և հալեցրած շոկոլադով ձև տալ, ինչպես նկարում է:
Եթե սնվում եք դիետով, ապա այս բաղադրատոմսը հենց Ձեզ համար է:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/733596093435866/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել