Mediamonitor.am-ը գրում է.
Սերբիայում գտնվող Zasavica գործարանի արտադրած պանիրը աշխարհում ամենաթանկն է, նրա 1 կիլոգրամը արժե 1000 եվրո: Պարզվում է նրա թանկությունը պայմանավորված է նրանով, որ պանիրը արտադրված է էշի կաթից, և մեկ կիլոգրամ ստանալու համար անհրաժեշտ է 25 լիտր կաթ:
Դա այդքան էլ տպավորիչ չի հնչում, սակայն երբ դուք տեղեկանաք որ Էշը տարեկան տալիս է ընդամենը 25 լիտր կաթ, այն ժամանակ կհասկանաք թե ինչու է պանիրը այդքան թանկ:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել