Բաղադրությունը
3 հատ բանան
300 գրամ կաթնաշոռ
150 գրամ շաքարավազ
մի պտղունց աղ
3 ճաշի գդալ ալյուր
3 հավկիթ
160 գրամ թթվասեր
Պատրաստման եղանակը
Բանանն ու կաթնաշոռը տրորել, ավելացնել շաքարավազը, աղը: Հարում ենք հավկիթները, ավելացնում ալյուր, հավկիթ, թթվասեր (ամեն նոր բաղադրիչից հետո հարում ենք):
Լցնում ենք տարայի մեջ և տեղադրում 150C միացրած ջեռոց 1 ժամ 10 րոպեով: Թողնում ենք, որ սառչի և մեկ գիշերով դնում սառնարան:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/725521660909976/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել