Mashable.am-ը գրում է.
1. Թեյ պատրաստելը ավելի դյուրին է, քան սուրճը: Այն ամենը ինչ հարկավոր է թեյ պատրաստելու համար՝ եռման ջուր, բաժակ, թեյ և ըստ ցանկության շաքարավազ, իսկ սուրճ եփելու համար հաճախ հարկավոր է սրճի հատիկները աղալ նոր անցնել պատրաստմանը:
2. Կանաչ թեյը օգնում է ամրացնել ոսկորները: Այն հատկապես օգտակար է մեծահասակների համար:
3. Առանց շաքարավազի կանաչ թեյը օգնում է ազատվել բերանի տհաճ հոտից:
4. Թեյը ունի հանգստացնելու ունակություն: Ի տարբերություն հանգստացնող հաբերի դրանք քիմիա չեն պարունակում:
5. Թեյը կարող է թեթևացնել սեզոնային ալերգիան:
6. Ոմանք նույնիսկ ասում են, որ թեյ խմելը ավելի օգտակար է և հարկավոր, քան ջուրը:
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել