Պատրաստման ժամանակը 30 րոպե
Բաղադրությունը
Նուշ մանրացված — 225 գրամ
Շաքարավազ — 300 գրամ
Կաթ — 375 մլ
Կարագ — 2 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը
1. Պատրաստել բոլոր բաղադրիչները:
2. Նուշ պետք է մանրացնել կամ աղալ:
3. Խառնել բոլոր բաղադրիչները կաթսայի մեջ և դնել միջին կրակի վրա:
4. Կրակն այն աստիճան անել, որ խառնուրդը եռա և եփել այն 15 րոպե:
5. Սկզբում խառնել ժամանակ առ ժամանակ,այնուհետև երբ պնդանա, խառնել առավել հաճախ: Երբ հեղուկը դառնում է ավելի քիչ, նվազեցնել կրակը:
6. Երբ որ խառնուրդը վերածվի խիտ մասսայի և մնա կաթսայի տակ, վերցրեք կրակից:
7. Լցնել խառնուրդը կարագով պատած տապակի վրա և զարդարեք նուշով: Թողնել՝ սառչի:
8. Երբ քաղցրավենիքը պնդանա, այն կարող եք կտրել:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/718428434952632/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել