Բաղադրությունը

Թթվասեր – 500 գրամ
Շաքարի փոշի – 150 գրամ
Դոնդող (Ժելե) – 30 գրամ (2 տուփ)
Կրեկեր պեչենի - 300 գրամ
Շոկոլադ – 200 գրամ 
Մրգեր ձևավորելու համար (բանան, խաղող, ելակ), դոնդող տորթի համար 



Պատրաստման եղանակը

1. Դոնդողը թրջել քիչ քանակությամբ սառը ջրով, թողնել ուռչի:
Խառնել թթվասերը շաքարի փոշու հետ: Հալեցնել դոնդոցը ջրային գոլոշու վրա և ավելացնել թթվասերին՝ արագ խառնելով: 
2. Կրեկեր պեչենի կտրտել, ավելացնել թթվասերին, խառնել: 
3. Տապակի մեջ գցել թուղթ թխելու համար: Քերել շոկոլադը: Թթվասերը լցնել երեք շերտով, յուրաքանչյուր շերտին շոկոլադ լցնել: Դնել սառնարան մոտ 2-3 ժամով: 
4. Ձևավորել մրգերով, լցնել վրան դոնդողը տորթի համար:
Դնել տորթը սառնարան ամբողջ գիշեր:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել