Բաղադրությունը
2 բաժակ ալյուր
310 մլ ջուր
1 թեյի գդալ չոր խմորիչ
1/2 թեյի գդալ աղ
2 ճաշի գդալ շաքարավազ
Բուսական յուղ թխելու համար
Պատրաստման եղանակը
1. Խառնել իրար բոլոր բաղադրիչները նշված հերթականությամբ, բացի բուսական յուղից:
2. Բերանը փակել և դնել տաք տեղ 1 ժամ:
3. 1 ժամ հետո հանել խմորը և առանց խառնելու սկսել թխել:
4. Թավան տաքացնել, լցնել մի քիչ բուսական յուղ:
5. Թխել թույլ կրակի վրա յուրաքանչյուր կողմից 2 րոպե, փակ կապարիչով:
Մատուցել մեղրի հետ:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/715709201891222/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել