Բազմաթիվ հնդկական սննդակարգերի հիմքում թանն է, որը հարուստ է առողջության համար օգտակար բակտերիաներով`
1. թանի կենդանի բակտերիաները վիտամիններ են արտադրում,
2. կարող է բարելավել մարսողական համակարգը,
3. կարող է բարելավել իմունային համակարգը,
4. սնուցիչներ է արտադրում,
5. պաշտպանում է սիրտ-անոթային հիվանդություններից,
6. պաշտպանում է քաղցկեղից,
7. կաթնաթթվի մեծ քանակությունը, որն այն պարունակում է, ավելի հեշտ է մարսվում, քան սովորական կաթինը:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/vrezh.osipyan/posts/699981530123969?ref=notif¬if_t=close_friend_activity
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել