Replik.am-ը գրում է.

Գիտնականները կատարել են ուսումնասիրություններ և պարզել այն մթերքները, որոնք չի կարելի առավոտյան նախաճաշին ուտել:

Վարսակով չրեղեն. այն պարունակում է մեծ քանակությամբ շարաքավազ:

Ջնարակապատ պանիր, դրանք պատրաստվում են շաքարից, իսկ առավել հաճախ ավելացնում են նաև բուսական ճարպեր, կոնսերվանտներ, արհեստական հավելումներ:

Փաթեթավորված հյութ սրանք էլ պարունակում են ածխաջրեր, ինչպես նաև շաքարավազ:

Հալած պանիր. Ջերմային մշակման անցած պանիրը կորցնում է իր ողջ օգտկարությունը և դառնում է սովորական յուղային մթերք:

Երշիկ. երշիկները հարուստ են մի շարք հավելումներով, որոնք բարձրացնում են ախորժակը, ինչպես նաև նատրիում նատրիա, որը քաղցկեղի առաջացման պատճառ կարող է հանդիսանալ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել