Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրամասեր`
3 հատ ձու
15 գրամ շաքար
120 գրամ կաթ
60 գրամ սերուցքային կարագ
6 գրամ փխրեցուցիչ
165 գրամ ալյուր
Աղ
Վանիլին
Պատրաստման եղանակ`
Ամանը պատում ենք խոհանոցային թղթով:
.jpg)
Կարագն ու կաթը միասին դնել կրակին:
Միացնել ջեռոցը 170 աստիճանով
Իրար խառնել ձուն, վանիլինը և շաքարավազը:
.jpg)
Հարել դրանք, ավելացնել ալյուր:
.jpg)
.jpg)
Ավելացնել կարագի ու կաթի խառնուրդը:

Լցնել թղթով պատված ամանի մեջ, դնել ջեռոց:



Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել