Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրամասեր՝
600 գրամ ալյուր
100 գրամ շաքարավազ
40 գրամ փխրեցուցիչ
250 մլ կաթ
125 գրամ սերուցքային կարագ
100 գրամ ցիտրուսային մրգերի չիր
1 կիտրոնի կեղև
5 հատ խաշած ձու
1 ձվի դեղնուց
1 ճաշի դգալ քունջութ
Բուսայուղ
Պատրաստման եղանակ՝
Փխրեցուցիչը տաք ջրով ու շաքարավազով բացել։ Ավելացնել 3 ճաշի գդալ ալյուր։ Փակել կտորով ու դնել տաք տեղ 15 րոպե, որ բարձրանա։



Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/04/03/zatiki-hac/324317
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել