Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրամասեր՝
500 մլ կաթ
11 գրամ չոր փխրեցուցիչ
1-1,3 կգ ալյուր
6 հատ ձու
200 գրամ սերուցքային կարագ
250-300 գրամ շաքարավազ
300 գրամ չամիչ
1 թեյի գդալ վանիլային շաքար
Գլազուր՝
2 ձվի սպիտակուց
100 գրամ շաքարավազ
Պատրաստման եղանակ՝
Կաթը տաքացնել, ավելացնել դրոժը։

Ավելացնել 500 գրամ ալյուր և լավ խառնել։

Դնել տաք տեղ։ Կարող եք խմորին ավելացնել մի փոքր տաք ջուր։ Ծածկել կտորով։ 30 րոպե անց խմորը պետք է կրկնակի բարձրանա։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



