Բաղադրությունը
Բարակ լավաշ - 3 հատ
Հավի կրծքամիս կամ հավի ֆիլե - 1 կգ
Հազարի տերև (մառոլ)
Չերրի լոլիկ
Վարունգ
Մայոնեզ 3 ճաշի գդալ
Կետչուպ 1 ճաշի գդալ
Կարագ 10 գրամ
Աղ, պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Հավը կտրել մանր կտորներով և տապակել թավայի մեջ՝ ավելացնելով կարագ և հատուկ համեմունքներ հավի համար: Թարմ բանջարեղենը կտրել, ավելացնել մայոնեզը և խառնել իրար: Լավաշի վրա լցնել տապակած հավի կտորները, վրան լցնել կետչուպ, 1-2 գդալ բանջարեղեն` մայոնեզով խառնած: Լավաշները ծրարի նման փաթաթել և մատուցել:
Իսկ եթե մի քանի րոպե դնել ջեռոցը, որ լավաշը տաքանա, էլ ավելի համեղ կստացվի:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/709842169144592/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել