Բանանով տորթ
Բաղադրությունը՝
Խմոր
0,5 բանկա խտացրած կաթ
1 բաժակ շաքարավազ
1 տուփ փխրեցուցիչ կամ 1 թեյի գդալ սոդա
2 հատ ձու
4-5 ճաշի գդալ կակաո
1 բաժակ թթվասեր
1,5 բաժակ այլուր
Կրեմ
0,5 լ սերուցք 33-35%-անոց,
Շաքարի փոշի ըստ ցանկության
3-5 հատ բանան
Պատրաստման եղանակը՝
Խառնել այլուրին փխրեցուցիչը,շաքարավազը, և կակաոն:Այնուհետև այլուրին ավելացնել խտացրած կաթը,ձուն,թթվասերը: Այս ամենը լավ խառնել:Թխել նախապես կարագով պատած տապակի վրա 180 աստիճանի տակ: Ստացված տորթը թողնել սառչի և հանել մեջտեղի մասը: Բանաները երկարությամբ կտրել և դնել տորթի մեջ: Սերուցքը հարել շաքարի փոշու հետ:Լցնել բանաների վրա: Մեջտեղից հանած տորթը վերածել փշրանքների և լցնել վրան կամ էլ կարող եք վրան գլազուր լցնել:
Տորթը պատրաստ է , բայց լավ համեղ կլինի եթե այն թողնեք մի քանի ժամ:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/709839605811515/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել