Բաղադրությունը
Խմորի համար`
3 բաժակ ալյուր
3 հատ ձու
3 բաժակ կաթ
Շաքարավազ 2 ճաշի գդալ
0.5 ճաշի գդալ աղ
Կրեմի համար
0,5 բաժակ շաքարավազ
Դեղնուց 6 հատ
Թթվասեր 1 բաժակ
Կարագ 100 գրամ
Պատրաստման եղանակը
Խմորի բոլոր բաղադրիչները խառնել իրար և թխել նրբաբլիթներ:
Պատրաստել կրեմը: Դեղնուցը խառնել շաքարավազի հետ, կամաց-կամաց ավելացնել թթվասերը և հարել այնքան, մինչև զանգվածը խտանա:
Պատրաստի կրեմը լցնել նրբաբլիթների մեջ և փաթաթել այնպես, ինչպես կցանկանաք Դուք:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/706340209494788/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել