Բաղադրությունը

Հավի կրծքամիս՝ եփած առանց կաշվի 
Ընկույզ 60 գրամ 
Կարմիր խաղող 200 գրամ 
Նեխուր 2 հատ 

Սոուսի համար

Մայոնեզ 100 գրամ
Քացախ 1/2 թեյի գդալ 
Մեղր 3 ճաշի գդալ 
Կակաչ 1 թեյի գդալ
Աղ, սև աղացած պղպեղ 



Պատրաստման եղանակը

1. Պատրաստել սոուսը. խառնել բոլոր բաղադրիչները սոուսի համար։
2.Մեծ-մեծ կտրել ընկույզը և տապակել թավայի մեջ առանց կարագի, թեթև կրակի վրա, մոտ 5 րոպե (երբեմն խառնելով):
3. Նեխուրը մաքրել և կտրել ոչ մեծ կտորներով: Խաղողը եթե մեծ է, կտրել երկու մասի: Հավը կտրել ոչ մեծ կտորներով: 
4.Հավին ավելացնել ընկույզը, խաղողը և նեխուրը, վրան լցնել սոուսը և լավ խառնել: Դնել սառնարան մոտ 1 ժամով: 

Բարի ախորժակ :)

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել