Բաղադրությունը
200 գրամ խաշած միս
4 հատ խաշած ձու
150 գրամ թթու սունկ
2 հատ թթու վարունգ
50 գրամ քերած պանիր
Մայոնեզ և ընկույզ՝ ձևավորելու համար
Պատրաստման եղանակը
Կտրել մանր խորանարդների թթու վարունգը, ձուն և միսը: Այնուհետև յուրաքանչյուր սունկը բաժանել չորս մասի:
Խառնել ամբողջն իրար, ավելացնել քերած պանիրը, վրան լցնել մայոնեզ և խառնել: Այս ամենը լցնել մատուցվող ափսեի մեջ, վրան լցնել քերած պանիր և ձևավորել ընկույզով:
Ի դեպ, այս աղցանի մեջ կարող եք պանիրը ոչ թե քերել, այլ կտրել խորանարդաձև, այդպես ավելի արտահայտիչ կլինի պանրի համը:
Բարի ախորժակ
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/706206732841469/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել