Life.panorama.am-ը գրում է.

Կիտրոնի կեղևն ավելի օգտակար է, քան հյութը

Հետազոտողները խորհուրդ են տալիս կիտրոնի ոչ մի մասնիկ դեն չնետել։ Կիտրոնը շատ օգտակար է առողջությանը, այն կանխում է կրծքագեղձի քաղցկեղի առաջացումը կանանց մոտ, հարուստ է վիտամիններով, հենց այդ պատճառով խորհուրդ է տրվել դեն չնետել նույնիսկ կիտրոնի կեղևը, քանի որ դրա մեջ վիտամինները 10 անգամ ավելի շատ են, քան հենց բուն հյութի մեջ։

Կիտրոնը կարող եք անգամ սառեցնել։ Մանր կտրատեք այն և դրեք սառնարան, հետո կարող եք օգտագործել աղցանների պատրաստման մեջ, դա ուտեստներին հաճելի համ կհաղորդի և վիտամինները կպահպանվեն ամբողջությամբ։ 

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել