Life.panorama.am-ը գրում է.

Հետազոտողները խորհուրդ են տալիս կիտրոնի ոչ մի մասնիկ դեն չնետել։ Կիտրոնը շատ օգտակար է առողջությանը, այն կանխում է կրծքագեղձի քաղցկեղի առաջացումը կանանց մոտ, հարուստ է վիտամիններով, հենց այդ պատճառով խորհուրդ է տրվել դեն չնետել նույնիսկ կիտրոնի կեղևը, քանի որ դրա մեջ վիտամինները 10 անգամ ավելի շատ են, քան հենց բուն հյութի մեջ։
Կիտրոնը կարող եք անգամ սառեցնել։ Մանր կտրատեք այն և դրեք սառնարան, հետո կարող եք օգտագործել աղցանների պատրաստման մեջ, դա ուտեստներին հաճելի համ կհաղորդի և վիտամինները կպահպանվեն ամբողջությամբ։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/03/19/limon/318950
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել