Life.panorama.am-ը գրում է․
Եթե հոգնել եք թանկարժեք միջոցներ կիրառելուց, որպեսզի մաշկը լինի առանց կորյակների, ապա պետք է ընտրեք թարմ բանջարեղեն: Սննդի տեսակներ կան, որոնք գրգռում են մաշկը, տեսակներ էլ կան, որոնք այն հարթ են պահում և զերծ կորյակներից:
Բանջարեղենի այս տեսակին է պատկանում կարմիր քաղցր պղպեղը, որը կարելի է օգտագործել ինչպես թարմ, այնպես էլ եփած վիճակում:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/03/17/Red-Pepper/318403
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



