Կարմիր քաղցր պղպեղը` հարթ մաշկի գրավականLife.panorama.am-ը գրում է․

Եթե հոգնել եք թանկարժեք միջոցներ կիրառելուց, որպեսզի մաշկը լինի առանց կորյակների, ապա պետք է ընտրեք թարմ բանջարեղեն: Սննդի տեսակներ կան, որոնք գրգռում են մաշկը, տեսակներ էլ կան, որոնք այն հարթ են պահում և զերծ կորյակներից:

Բանջարեղենի այս տեսակին է պատկանում կարմիր քաղցր պղպեղը, որը կարելի է օգտագործել ինչպես թարմ, այնպես էլ եփած վիճակում: 

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել