Ահա թե ինչու պետք է կիտրոնները սառեցնեքLife.panorama.am-ը գրում է.

Գիտե՞ք արդյոք, որ կարող եք օգտագործել կիտրոնի  յուրաքանչյուր մասը։

Կիտրոնը հզոր պտուղ է, որի բնական միացությունները կանխում են կրծքի քաղցկեղ առաջացնող բջիջների աճը։

Կիտրոնն առողջության համար անփոխարինելի լինելով՝ նաև ունի գերազանց համ, որը պետք է օգտագործել ամբողջությամբ։

Վերցրեք մեկ օրգանական կիտրոն, լավ լվացեք և դրեք սառցարանում։ Երբ կիտրոնն ամբողջությամբ սառած կլինի, այն կարող եք հանել, անցկացնել քերիչով և օգտագործել աղցանների, ապուրների մեջ։

Այս տարբերակով կզգաք լիմոնի մի նոր համ, որին չեք կարող դիմակայել։

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել