1in.am-ը գրում է․
Մարդկանց մեծամասնությունը օրեկան երեք անգամ են ուտում: Սակայն պատմաբան Էբիգեյլ Քերոլի խոսքերով՝ այդ ռեժիմից հակավոր է հրաժարվել: Օրինակ, Ամերիկայի բնիկներն ավելի ճիշտ են սնվել, քանի դեռ չեն ընդունել երեքանգամյա սնունդը: Սնվելու նրանց ռեժիմը կախված է սեզոնից: Երբեմն մարդիկ նույնիսկ սոված են մնացել, գրում է Meddaily-ն:
Դա ապացուցում է թեորիան այն մասին, որ հարկավոր է շաբաթական երկու անգամ սննդի կալորիականությունը կրճատել մինչև 500 կալորիաի: Դա կօգնի քաշ կորցնել, ավելացնել կյանքի տևողությունը և նվազեցնել արյան ճնշումը:
Պատմաբանը նշում է նաև, որ նախաճաշի կարևորությունը ուռաճցված է: Բատի համասարանն ապացուցել է, որ նախաճաշի առկայությունը կամ բացակայությունը չի ազդում օրվա ընթացքում ընդունած կալորիաների ընդհանուր ծավալի վրա:
Նյութի աղբյուր՝ http://www.1in.am/1571539.html
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



