Mediamonitor.am-ը գրում է.
Ինչու է այն առողջարար ձեզ համար
Նարինջը պարունակում է մեծ քանակությամբ C վիտամին և օգնում է զինաթափելու ազատ ռադիկալները ՝ պաշտպանելով բջիջներն ու իմունային համակարգը: Նարինջը պարունակում է հերպերիդին կոչվող հզոր ֆլավոնոիդ մոլեկուլներ կեղևի ու սպիտակ թելիկների հատվածներում: Կենդանիների վրա փորձարկում կատարելուց հետո պարզվել է, որ հերպեդրինը քչացնում է խոլեստերինի քանակն ու կարգավորում է արյան ճնշումը օրգանիզմում: Ուստի նարինջը մաքրելիս մի հեռացրեք բոլոր սպիտակ թելիկները: Կարող եք ձեր վարսակով ապուրի մեջ համի և ավելի առողջարար լինելու համար ավելացնել այդ համեմունքը:
Մատուցման շափաբաժինը՝ 1 մեծ նարինջ
1 մեծ նարնջի պարունակած սննդարարությունը՝
Կալորիաներ՝ 86
Ճարպեր՝ 0,2 գ
Խոլեստերին 0 մգ
Սոդա 0 մգ
Ածխաջրածիններ ՝ 21,6 գ
Դիետիկ մանրաթելեր՝ 4,4 գ
Շաքար՝ 17,2 գ
Պրոտեին՝ 1,7 գ
Բաղադրատոմս՝ «Խոհարարական լույս» գրքից
1 ճաշի գդալ աղացած սխտոր
1 թեյի գդալ ձիթապտղի յուղ
1/2 ճաշի գդալ սև պղպեղ
1/4 թեյի գդալ աղ
1 հատ նարինջ
1/2 բաժակ կիսած փոքրիկ լոլիկներ
1/4 բաժակ բարակ կտրած կարմիր սոխ
1 բաժակ կտրատած ավոկադո
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ



