Life.panorama.am-ը գրում է.

Գիտնականները պարզել են, որ քիչ քանակությամբ ճարպեր պարունակող սննդի օգտագործումը դեռևս երաշխիք չէ, որ այն կօգնի ձեզ նիհարել:
Մեծ Բրիտանիայում կատարված հետազոտությունները ցույց են տվել, որ քիչ կալորիականություն պարունակող սննդի շուրջ 10 %, որ սովորաբար խորհուրդ է տրվում դիետոլոգների կողմից, կարող է հակառակ ազդեցություն ունենալ՝ նպաստելով գիրացմանը: Պատճառն այն է, որ այդ սնունդը սովորաբար 40 տոկոս ավելի շատ շաքար է պարունակում: Նման սննդի տեսակ է ճարպազերծ սառեցված յոգուրտը, ճարպազերծ պաղպաղակը և այլն:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/03/13/food/316940
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել