Բաղադրությունը

Հավի ֆիլե, 450 գրամ
Կաղամբ - 300 գրամ
Սոխ - 1 գլուխ
Քաղցր պղպեղ - 1 հատ
Բուսական յուղ 
Աղ, համեմունքներ

Պատրաստման եղանակը

1.Կաթսայի մեջ կարագ լցնել. կրակը դնել մաքսիմումի վրա: 
2. Ավելացնել կաղամբը մի քիչ ջուր, կաթսայի բերանը փակել:
3. Եփել մոտ 5 րոպե:
Ավելացնել մնացած բանջարեղենը, կրակը թողնել մաքսիմումի վրա: 
4. Տապակել խառնելով:
5. Ավելացնել մի քիչ ջուր, փակել բերանը:
6. Հավը դնել կրակին, կրակը դնել մաքսիմումի վրա:
7. Եփելուց հետո տապակել: 
8. Բանջարեղենն ավելացնել հավին, թողնել մոտ 3 րոպե, վերցնել կրակից և մատուցել:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել