Life.panorama.am-ը գրում է․

Բաղադրամասեր՝
250 գրամ սերուցքային կարագ
1 բաժակ շաքարավազ
3 բաժակ ալյուր
3 հատ ձու
Փխրեցուցիչ
2 տուփ խտացրած կաթ
Պատրաստման եղանակ՝
Դեղնուցը խառնել շաքարավազի հետ։
.jpg)
Ավելացնել կարագը ու լավ խառնել։
Հետո ավելացնել ալյուրը և փխրեցուցիչը։
.jpg)

Ամանը պատել կարագով, 5 մմ հաստությամբ խմորը տարածել։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://life.panorama.am/hy/news/2015/03/13/recip/316636
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել