Բաղադրությունը
Կաթնաշոռ 400 գրամ
Կարագ 25 գրամ
Սերուցք 25 մլ
Շաքարի փոշի 150 գրամ
Շոկոլադ 100 գրամ
Պատրաստման եղանակը
Խառնել կաթնաշոռը, սերուցքը, շաքարի փոշին և փափուկ կարագը:
Ստացված զանգվածից ստացեք գնդիկներ: Դնել սառնարան 20-15 րոպե:
Գլազուր
Հալացնել շոկոլադը, սերուցքի հետ միկրոալիքային վառարանում բարձր ջերմաստիճանի տակ:
Հանել պանրիկները սառնարանից, դնել շոկոլադի մեջ, գդալի օգնությամբ տարածել շոկոլադը երկու կողմից: Դնել փայլաթիթեղի վրա և դնել սառնարան մոտ 1 ժամ:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/700679956727480/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել