Բաղադրությունը

Կաթնաշոռ 400 գրամ
Կարագ 25 գրամ 
Սերուցք 25 մլ 
Շաքարի փոշի 150 գրամ
Շոկոլադ 100 գրամ

Պատրաստման եղանակը

Խառնել կաթնաշոռը, սերուցքը, շաքարի փոշին և փափուկ կարագը:
Ստացված զանգվածից ստացեք գնդիկներ: Դնել սառնարան 20-15 րոպե:

Գլազուր 

Հալացնել շոկոլադը, սերուցքի հետ միկրոալիքային վառարանում բարձր ջերմաստիճանի տակ:
Հանել պանրիկները սառնարանից, դնել շոկոլադի մեջ, գդալի օգնությամբ տարածել շոկոլադը երկու կողմից: Դնել փայլաթիթեղի վրա և դնել սառնարան մոտ 1 ժամ:

Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print Տպել