168.am-ը գրում է․
Մասնագետները հաճախ խորհուրդ են տալիս, որ սխտորի օգտագործումը բարձրացնում է իմունիտետը, ինչպես նաև օգտակար է տարբեր հիվանդությունների դեպքում: Իհարկե, ճիշտ է: Բայց ի՞նչ կպատահի, եթե սխտորն ուտենք դատարկ ստամոքսին: Գիտնականները պարզել են, որ դատարկ ստամոքսին սխտոր ուտելը բարձրացնում է այդ պտղի օգտակար հատկանիշը՝ որպես բնական հակաբիոտիկ: Սա նշանակում է, որ բակտերիաները զգայուն են սխտորի ուժի հանդեպ:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
Նյութի աղբյուր՝ http://168.am/2015/03/07/464875.html
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել



