Բաղադրությունը՝
2 հատ բանան,
100 գրամ սև շոկոլադ,
50 գրամ բոված պնդուկ,
Փայտիկներ
Պատրաստման եղանակը՝
Բանանը բաժանել երեք մասի: Շոկոլադը հալեցնել մարմանդ կրակի վրա: Բանանների վրա փայտիկներ անցկացնել, թաթախել շոկոլադի մեջ, այնուհետև վրան մանրացրած պնդուկ շաղ տալ:
Դնել սառնարանում այնքան, մինչև շոկոլադը սառչի:
Նյութի աղբյուր՝ https://www.facebook.com/utem.am/photos/a.255496861245794.57116.254195044709309/694829813979161/?type=1&theater
Կայքում տեղ գտած մտքերն ու տեսակետները հեղինակի սեփականությունն են և կարող են չհամընկնել BlogNews.am-ի խմբագրության տեսակետների հետ:
print
Տպել